057 48 98 58 0478 411 505 Groenestraat 5, 8920 Langemark

Over Myriam Bossaert

Retouchezaak Bossaert Myriam staat voor zorgvuldig herstel van kledij. Met de grootste zorg worden de retouches uitgevoerd want zorgvuldig, netjes en snel is nu eenmaal de leuze bij Retouches Bossaert Myriam.

Ga je liever zelf aan de slag, wij hebben voor jou een ruim assortiment naaigerief.

In de winkel vind je ook een groot aanbod kousen voor vrouwen, heren en kinderen. Elk seizoen worden deze met de meeste zorg voor u uitgekozen. Ons gamma wordt aangevuld met cadeau artikelen. Ook in het Assortiment van bad-, keuken- en huishoudlinnen streven we naar  de beste kwaliteit. Voor je afgewerkte outfit hebben we een uitgebreid assortiment exclusieve juwelen, bijpassende sjaals en handtassen. Kom gerust eens langs en ontdek ons aanbod.

Naast het aanbod in onze winkel en de retouches verzorgen wij alle maatwerk van gordijnen, overgordijnen, alle harde raamdecoratie, kussens en tafellinnen die zorgen voor de perfecte kamer.

Bij ons staat het persoonlijk contact centraal. Al meer dan 20 jaar adviseren en confectioneren wij de mooiste gordijnen en overgordijnen met passie. Klassieke gordijnen, paneelgordijnen, vouwgordijnen, … Raamdecoratie Bossaert heeft het allemaal.
U beschikt niet alleen over een grote keuze in stijlen maar vindt bij ons budgetvriendelijke als exclusieve stoffen, klassiek en hedendaags.

Met veel plezier helpen wij u verder!